Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cele mai puternice antibiotice naturale se regasesc, de obicei, in orice locuinta

Postat la: 29.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Antibioticele reprezinta una dintre cele mai importante inventii. Acestea ajuta la tratarea infectiilor provocate de bacterii. Inaintea penicilinei si a inventiei antibioticelor din 1940, milioane de persoane au murit din cauza infectiilor. Insa nu toate persoanele afectate de infectii au murit, oamenii au utilizat antibiotice naturale de secole.

Desi antibioticele trateaza majoritatea infectiilor exista si anumite probleme aferente acestora. De pilda microorganismele devin rezistente. Anumiti antibiotici naturali sunt extrem de puternici decat solutiile sintetice.

Usturoiul

Usturoiul este un aliment esential pentru tratarea racelii. Alicina din usturoi poate proteja organismul uman impotriva ciupercilor, parazitilor si bacteriilor. Pentru cele mai bune rezultate specialistii recomanda utilizarea usturoiului proaspat.

Otetul din vin de mere

Otetul din vin de mere contine antibiotice, antimicotice si proprietati antiseptice care pot alcaliniza in mod natural corpul si pot preveni sau lupta impotriva cancerului in majoritatea cazurilor. De asemenea, otetul poate combate arsurile, poate ajuta la mentinerea greutatii si la scaderea colesterolului. Mai poate fi utilizat si ca sterilizator sau dezinfectant atunci cand este utilizat local.

Mierea

Mierea este o alta sursa importanta de antibiotice deoarece enzimele din interiorul acesteia elibereaza peroxid de hidrogen, fiind astfel perfecta pentru tratarea ranilor si prevenirea infectiilor. Romanii din vechime o utilizau deseori pe campul de lupta pentru prevenirea si tratarea infectiilor. Aceste beneficii insa exista doar in mierea nepasteurizata. Mierea mai poate fi utilizata pentru tratarea problemelor digestive, raceli si gat inflamat.

Ghimbir

Ghimbirul proaspat are un efect benefic asupra patogenilor din mancare precum salmonella. De asemenea, are un efect antibacterian asupra infectiilor respiratorii si parodontale. De asemenea, ceaiul de ghimbir are proprietati importante impotriva infectiilor bacteriene.

Turmeric

Proprietatiel antibiotice ale turmericului sunt utilizate pentru distrugerea bacteriilor care provoaca boli si ajuta la cresterea sistemului imunitar. Conform unui studiu din 2009, curcumina a oferit rezultate pozitive helicobacterului pylori. Exista atat amestecuri, cat si suplimente care pot fi ingerate, insa ar trebui consultat un medic inaintea oricarui tip de tratament.

Scortisoara

Prin adaugarea scortisoarei in cafeaua de dimineata se pot preveni infectiile obisnuite precum acnea, infectiile de tract urinar sau afectiunile orale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE