Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ceaiul care distruge pietrele la rinichi într-o singură zi

Postat la: 28.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pietrele la rinichi sau calculii renali se dezvoltă din săruri şi minerale care sunt transportate de urină. Există însă diverse metode de tratament pentru eliminarea sau distrugerea acestora, fără disconfort major.

Pietrele la rinichi, denumite medical litiază renală, pot să rămână asimptomatice până când calculii renali încep să se mişte în interiorul rinichilor sau traversează uretra. Semnele timpurii ale pietrelor la rinichi: urinare frecventă şi dureroasă, greaţă şi vărsături, urină tulbure, cu miros înţepător, incapacitatea de a sta - în cazul în care piatra este mare, este posibil să nu se poată sta jos. Împotriva pietrelor la rinichi, o pacientă recomandă ceaiul din rădăcină de pătrunjel, cu care a reuşit să scape de dureri încă de la prima ceaşcă administrată.

Iată şi reţeta miraculoasei licori:

Mod de preparare

Se pune la fiert pe foc mic, cu capac, 1 litru de apă în care se adaugă 250 g rădăcină de pătrunjel curăţată şi tocată mărunt sau dată pe răzătoare. Când fiertura scade la o cană, se strecoară lichidul şi se împarte în 3 ceşcuţe.

Mod de administrare:

O ceşcuţă de lichid se ia dimineaţa, pe stomacul gol, a doua ceşcuţă se ia după-amiaza şi a treia seara, tot pe stomacul gol. În timpul zilei nu se mănâncă absolut nimic. Până a doua zi, piatra se transformă în nisip şi se poate vedea cum se depune în urina adunată într-un vas. Tot tratamentul durează o zi. În cazul pacientei, durerile au încetat de la prima ceaşcă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE