Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cea mai frumoasa cantareata din Romania, condamnata definitiv dupa ce a decapitat un om

Postat la: 25.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Irina Maria Birou a fost implicata intr-un grav accident rutier care a dus la moartea unui batran.

Irina Maria Birou este una dintre cele mai frumoase cantarete de muzica populara din Romania. In septembrie 2016, ea a fost implicata intr-un accident de circulatie care a dus la moartea victimei. Tanara se afla la volanul masinii sale cand a lovit un batran de 83 de ani. In urma impactului, barbatul a fost decapitat.

Ce sentinta a primit cantareata

„Condamna inculpata Birou Irina Maria, la pedeapsa de doi ani de inchisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei pe un termen de supraveghere de trei ani. Pe durata termenului de supraveghere inculpata trebuie sa anunte, in prealabil, schimbarea locuintei si orice deplasare care depaseste cinci zile; sa comunice schimbarea locului de munca; sa comunice informatii si documente de natura a permite controlul mijloacelor sale de existenta. Impune inculpatei sa frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare sociala derulate de catre Serviciul de Probatiune sau organizate in colaborare cu institutii din comunitate. Pe parcursul termenului de supraveghere inculpata va presta o munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 60 de zile, obligatie ce se va executa in cadrul UAT Turburea sau al Liceului Tehnologic Turburea", a stabilit prima instanta.

Judecatorii au dispus ca o ruda a batranului care a decedat sa primeascp suma de 60.000 de lei cu titlu de daune morale si alte patru persoane vor primi cate 40.000 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE