Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce s-a intamplat cu principele Nicolae la parastasul Regelui Mihai I? Detalii de ultima ora

Postat la: 18.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La o zi de la inmormantarea Regelui Mihai, noi informatii revoltatoare ies la iveala. Se pare ca desi familia l-a acceptat la inmormantare, fostul principe Nicolae nu ar fi fost binevenit si la parastasul bunicului sau, de unde ar fi fost alungat.

Principele Nicolae a fost acceptat de familie sa-si conduca bunicul pe ultimul drum, insa dupa ce Regele Mihai I a fost coborat in mormant, nepotul lui a trebuit sa faca cale intoarsa. Bloggerita Lilick Auftakt sustine ca fostul principe Nicolae ar fi fost alungat de la parastasul Regelui Mihai. Aceasta a facut informatia publica prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personala de Facebook.

"Alungat si de la parastas...", a scris Lilick Auftakt in dreptul unei fotografii cu fostul principe Nicolae.Fostul principe a ajuns la Catedrala din Curtea de Arges cu o ora inaintea familiei care insotea sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai, nefiind primit in Trenul Regal. Potrivit unor surse apropiate de fostul principe Nicolae, acesta ar fi dorit sa se afle in Trenul Regal, insa nu a primit nicio invitatie in acest sens.

Sambata, in jurul orei 20, dupa cele 21 de salve tun, care au marcat intrarea sicriului Majestatii Sale defuncte in Catedrala de la Curtea de Arges, a inceput ceremonia religioasa a inhumarii. Regele Mihai a fost ingropat alaturi de sotia sa, Regina Ana.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE