Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce meserie a avut Celentano înainte de a juca în "Las Fierbinţi"

Postat la: 18.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De 12 sezoane, Adrian Văncică (40 de ani) joacă în "Las Fierbinţi", la Pro TV, în rolul lui Celentano, beţivul satului, partitură cu care şi-a câştigat celebritatea. Însă puţini ştiu că, înainte de a fi cunoscut, Văncică şi-a câştigat existenţa pe meleaguri străine, făcând pe clovnul.

"Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile. Am lucrat într-un parc de distracţii, imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România. În momentul în care eu plecasem din Romania, făcusem câteva filme, câteva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem şi o mică emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede", a povestit Adrian Văncică pentru Rock Fm, la emisiunea "Morning Glory".

Întrebat cum e să interpreteze rolul lui Celentano şi de unde s-a inspirat, Văncică a explicatm, umor: "După două zile de filmare mă dor ochii. Pentru că eu niciodată nu-mi văd partenerii cu care joc, mă văd pe mine. Zici ca-s Al Pacino în <Parfum de femeie>, nu văd nimic în jur. Pe beţivii pe care îi imit i-am cunoscut la bloc, sunt trei la număr, iar nici unul, niciodată, nu îl recunoaşte pe celălalt", a mai povestit Adrian Văncică. Actorul a debutat în serialul "Vertiges", în 2001, iar apoi a plecat din ţară. În 2004 a jucat în scurtmetrajul "Visul lui Liviu", iar în 2006, în pelicula "Hârtia va fi albastră".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE