Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce-l tine pe Vladimir Putin legat România si de ce ar vrea să anexeze Moldova

Postat la: 18.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Familia lui Vladimir Putin, unul dintre cei mai puternici lideri ai lumii, își are originea în Moldova. Stră-străbunicul președintelui rus a fost român din Basarabia. Numele rudei lui Putin a fost Vladimir Putină.

Stră-străbunicul lui Vladimir Putin a fost unul dintre cei 400 soldați din garda personală a lui Dimitrie Cantemir. Vladimir Putină s-a retras în Rusia după o bătălie pierdută, însă caracterul puternic și agilitatea în luptă au atras atenția lui Petru cel Mare, care l-a și decorat pe strămoșul lui Putin. Insa descendentii acestuia au ramas legati de Moldova.

Se stie ca mama lui Vladimim Putin nu pierde nicio ocazie pentru a fi prezenta la manastirile din Nordul Moldovei, fiind indragostita de zonele Sucevei sau Bucovinei românesti. Serviciile secrete ruse se ocupa s-o aduca in România sub acoperire. Motiv pentru care nu de putine ori Vladimir Putin ar fi spus apropiatilor sai ca doreste ca Moldova, atat cea de dincolo si dincoade ce Prut sa fie sub puterea Kremlinului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE