Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce cuvinte grele i-a spus Ionela Prodan fiicei Andei Călugăreanu. "Ți-aș trage o bătută de te-aș trezi cu apă"

Postat la: 20.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ionela Prodan a criticat-o dur pe fiica actrișței Anda Călugăreanu, Ioana Tufaru. Artista i-a spus acesteia verde în față tot ce credea despre ea. În urmă cu câțiva ani, Ioana Tufaru, fiica marii actrițe Anda Călugăreanu, a fost în centrul atenției din cauza problemelor cu banii, dar și a mizseriei în care locuia.

La o emisiunea de televiziune, interpreta de muzică populară Ionela Prodan, care a încetat din viață în data de 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani, i-a spus exact ce crede despre ea. „Nu pot să spun că îmi face plăcere să te cunosc. Eu am cunoscut-o pe mama ta și pe tatăl tău. Doi oameni excepționali cărora nu le faci cinste. Muncește, fetițo! Ești tânără și trebuie să faci ceva pentru ține. Trebuie să fii exemplu pentru oamenii din societate", i-a spus Ionela Prodan, care a fost înmormântată joi, 19 aprilie, la o emisiune de televiziune.

"Ia-ți modele demne de urmat. Tu trebuie să ajungi om de omenie. Nu se poate așa ceva. Cum te simți tu că o faci de rușine pe maiăa-ta. Ioana, cum să stai tu lângă mine? Eu ți-aș trage o bătută, de te-aș trezi cu apă", i-a mai spus artista Ioanei Tufaru. "Mi-e rușine că mă aflu lângă tine aici în emisiune. O să duc o campanie la televiziuni ca să nu mai ai ce cauta pe ecran. Uită-te la tine, nu te-ai spălat azi pe cap pentru că te-ai trezit la 12. Mi-e frică să nu iau de la tine o boală de piele", mai comenta Ionela Prodan la adresa fiicei Andei Călugăreanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE