Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce a apărut pe Facebook-ul lui Liviu Vârciu dupa ce s-a aflat ca va deveni tată

Postat la: 19.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liviu Varciu este in culmea fericirii, dupa ce recent s-a aflat ca urmeaza sa devina tata, iar iubita sa este insarcinata. Imediat dupa acest moment, Liviu Varciu care se iubeste c-o frumoasa bruneta, insarcinata in trei luni, a facut publica o imagine pe contul sau de Facebook.

In respectiva imagine el apare la masa, alaturi de persoane dragi si colegi de emisiune, printre care si Nea Marin sau Aurelian Temisan. In dreptul pozei de pe reteaua sociala el a scris mesajul „Familia pe primul plan". De asemenea, fanii au reactionat imediat si i-au lasat acestuia comentarii precum „Mai Liviule, se aude ca ai fi pe cale sa devii tatic. Pai si nu ne dai si noua de veste?" sau „Frumoasa adunare, sa fiti sanatosi, sa ne bucurati cu tot ce faceti pentru noi!". Anda, iubita lui Liviu Varciu este insarcinata in trei luni, iar cei care au confirmat fericita veste au fost apropiatii omului de televiziune, desi el a incercat sa tina totul cat se poate de secret.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE