Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Catrinel Sandu zambeste iar: are iubit medic, vila noua si serviciu in SUA

Postat la: 11.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ultimii doi ani din viata lui Catrinel Sandu au fost cumpliti, insa acum totul s-a intors in favoarea ei. Frumoasa blondina iubeste din nou, s-a mutat din casa conjugala din Florida si a reusit si in plan profesional.

Fericire totala pentru Catrinel Sandu (41 de ani). Ieri, frumoasa vedeta si fiicele sale, Sara (8 ani si 10 luni) si Lara (5 ani si jumatate), au aterizat in Romania pentru o vacanta de trei luni. Celebra blondina a trecut printr-o experienta urata, deoarece sotul ei a inselat-o cu o americanca, iar ultimii doi ani s-au scurs printre lacrimi si suferinta. Insa chinul a luat sfarsit in ziua in care a decis, impreuna cu Gabi Trifu, sa divorteze, pentru ca si-a dat seama ca nu mai are rost sa lupte pentru a-si salva casnicia.

Singura si cu doi copii pe care trebuie sa-i ingrijeasca, vedeta nu mai spera deloc la minuni, dar iata ca vorba "tot raul spre bine" a functionat perfect in cazul ei, iar viata i s-a schimbat la 180 de grade, pe multe planuri. De putin timp, ea a intalnit pe cineva care o face fericita si care o iubeste enorm. Barbatul din viata lui Catrinel e un om cu studii, medic de profesie, avand specialitatea de stomatolog si care are propria clinica in America.

"Catrinel e fericita acum, iar pentru asta e responsabil domnul doctor. Barbatul e medic stomatolog, are clinica lui si este un om extrem de responsabil si de matur. Petrec mult timp impreuna, i-a cunoscut fetitele, se inteleg foarte bine", a declarat, pentru Click!, o sursa din apropierea blondei.

A fost vremea schimbarilor majore, pentru ca coregrafa s-a si mutat din vila de 450.000 $, din Bradenton, Florida, in care a locuit cu tenismanul Gabi Trifu, si la care platea rate. Catrinel locuieste cu fetele in Sarasota, intr-o casuta superba, de 240.000 $. Si pe plan profesional s-au schimbat lucrurile. Daca inainte lucra la o scoala de dans part time, ea a fost angajata acum cu norma intreaga la Manatee School for the Arts.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE