Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Catrinel Sandu, înșelată și de Lucian Viziru cu cea mai bună prietenă

Postat la: 31.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sfârșit de an 2017 amar pentru Catrinel Sandu! Blonda a anunțat că ea și fostul tenismen Gabriel Trifu au luat-o pe drumuri separate. Soțul vedetei trăia în paralel cu altă femeie mai tânără.

Vestea a căzut ca un trăsnet pentru fosta bebelușă care deși a fost dărâmată a luptat asiduu pentru a-și aduce soțul înapoi, mai ales că îi legau 10 ani de iubire și două fetițe superbe. După un an, Catrinel s-a resemnat și a renunțat să-și mai salveze căsnicia. Vineri, ea a anunțat despărțirea pe Facebook.

Și în trecut, viața amoroasă a lui Catrinel Sandu s-a derulat după același scenariu trist. Blonda a trăit o pasională poveste de dragoste alături de Lucian Viziru, timp de șapte ani, dar când au fost aproape să ajungă în fața altarului, cei doi au anunțat că s-au separat. Anunțul a fost făcut atunci de Lucian, care era prezentator la postul Acasă Tv.

"Deși amândurora ne pare rău și am sperat că lucrurile se vor redresa și vor fi ca înainte, din punctul meu de vedere povestea noastră a luat sfârșit și nu se mai poate repara nimic. Fără să ne dăm seama, s-a creat o distanță între noi care ne împiedică să mai fim împreună și să fie ca la început. Nu vom putea fi mai mult decât amici și prieteni foarte buni", declara cu diplomație într-un cominicat de presă, prezentatorul în 2004.

Abia în această vară, blonda a recunoscut ceea ce atunci doar se specula și anume că a fost înșelată de Lucian cu cea mai bună prietenă.

"Persoana respectivă era prietenă cu noi, dar s-a întâmplat în perioada de pauză dintre noi. Cred că depinde mult de vârstă, de tine (...) Altfel reacționezi la 20, la 30 de ani și altfel aș reacționa eu acum la 40 de ani. Eu la chestii din astea sunt foarte doamnă, nu știu de ce. Nu mă blochez, dar nu răspund cu aceeași monedă. Am avut o singură discuție cu ea... Am zis că fiecare se merită pe fiecare, cum îți așterni, așa dormi, cu Dumnezeu înainte, karma nu iartă pe nimeni și la revedere. (...) Nimeni nu pleacă pentru că îi pune cineva pistolul la cap. Vina este împărțită într-un cuplu", declara Catrinel Sandu în luna iulie, în emisiunea "Refresh by Oana Turcu".

Blonda a mai povestit că, pe vremea aceea, era atât se implicată în relație, încât îl simțea pe Lucian Viziru ca soțul ei. Cu toate acetea, vedeta nu regretă tot ceea ce s-a întâmplat între ei.

"Eu am învățat foarte mult din relațiile mele și din cea anterioară care a fost... eu la vremea respectivă spuneam că a fost ca o căsătorie, acum îmi dau seama ce înseamnă căsătorie", a mai spus Catrinel Sandu, care de atunci lăsa să se înțeleagă că s-au adunat nori negri și în mariajul ei cu Trifu.

"Nu cred ca există bărbat care sa nu se uite, dar are un stil de a se uita isteț (...) nu cred ca nu există bărbat care sa nu înșele la un moment dat. Nu neapărat pe mine. Atâta timp cât eu nu am simțit și nu am știut, jos palaria! Mai departe, nu știu... Eu am învățat un lucru un America, "Never say never" (Niciodată să nu spui niciodată), niciodată nu știi ce se poate întâmpla", a recunoscut vedeta.

Catrinel Sandu s-a mutat în America de dragul tenismenului și s-a ocupat de afaceri împreună cu el. Soții dețin mai multe terenuri de tenis şi un club pentru copii. În paralel cu creşterea celor două fetiţe, Catrinel Sandu a început să predea la un studio de balet. Acum, blonda ia în calcul varianta de a se întoarce în România.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE