Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Catalin Botezatu, dezvaluiri din iatac: "Celalalt barbat a fost legat cu catuse de sifonier si l-a rupt!"

Postat la: 06.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Catalin Botezatu a povestit in detaliu o partida de amor cu nabadai. Designerul a spus ca celalalt barbat a fost legat cu catuse de sifonier. Botezatu a vorbit despre viata amoroasa si a dezvaluit detalii intime.

Creatorul de moda a marturisit ca a facut sex in trei, la dorinta iubitei unui prieten bun. Partea neobisnuita a fost ca tanara a vrut ca partenerul ei sa fie legat cu catuse de sifonier. "Un prieten bun... era ziua iubitei lui, pe bune, iubita lui si-a dorit de ziua ei sa... Si s-a intamplat, numai ca domnisoara avea fel si fel de fetish-uri si a inceput sa ma unga cu uleiuri, sa imi puna urechiuse. Pe el l-a dorit legat cu catusele de sifonier, iar in momentul in care a inceput actiunea, el a rupt sifonierul. Cam asta e pe scurt. Bine, actiunea a fost mai lunga si mai haioasa. Si anul urmator, cand a fost ziua ei, si-a dorit acelasi lucru", a declarat Catalin Botezatu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE