Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cat de bine făceau sex oamenii în urmă cu 4000 de ani

Postat la: 24.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Piese de artă cu conţinut erotic vechi de 4.000 de ani arată felul în care se întreţineau relaţii sexuale în timpul babilonienilor. Printre acestea se numără plăci de teracotă realizate cu 1.500 de ani înaintea apariţiei Kama Sutrei, dar care prezintă contacte sexuale explicite în poziţii similare.

Piesele de artă au fost descoperite de-a lungul timpului în regiunea dintre râurile Tigru şi Eufrat şi acum sunt expuse în galeria de Arheologie a Muzeului Israelian. Acestea prezintă diferite poziţii sexuale, nu numai cea a misionarului. Prima placă arată un bărbat penetrând o femeie aşezată cu spatele la el în timp ce stă în picioare, iar a doua prezintă un bărbat şi o femeie într-o poziţie similară, dar cu femeia bând dintr-un recipient în timpul contactului sexual în timp ce bărbatul ridică un pahar la gură. Un istoric consideră însă că acest lucru sugerează, de fapt, că cele două personaje obişnuiesc să facă şi sex oral. Cea mai comună scenă care apare pe plăcile de teracotă este cea care prezintă personajele întreţinând relaţii sexuale coitus a tergo, adică pe la spate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE