Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Castigatoarea „Bravo ai stil" sezonului trei: Iuliana este regina stilului din România

Postat la: 18.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prima concurentă Emiliana, n-a făcut mai nimic demn de o Gală, a fost îmbracată simplu, un hanorc de prost gust cu însemnul dolarului şi nişte cizme ciorap din paiete iar pe deasupra o blană artificială. Momentul ei a constat în câţiva paşi de dans şi cam atât. Dar, a primit note mari pe motiv că a avut o evoluţie remarcabilă pe tot parcursul concursului.

Bianca, cum era de aşteptat, deşi a fost superbă în rochia roşie din paiete, a fost "executată" de juriu din motive doar de ei ştiute. Din păcate s-a încins un conflict uriaş între juraţi şi iubitul Biancăi, uitându-se total că este o mare Gală cu STIL. Şi cum Raluca nu a rezistat, a avut câteva schimburi de replici tăioase cu Ciprian.

Ciprian:"Nu pot să mă pronunț dacă merita sau nu un punctaj mai mare. Nu știu dacă ea a fost jurizată cu nota doi pentru ținuta din această seară. Înseamnă că Emiliana putea să vină în trening și să primească un cinci pentru că pe tot parcursul emisiunii a fost foarte bună, nu? Dacă i-a fost judecat întregul parcurs al emisiunii, putea să vină în orice ținută, nu? Ați făcut o medie a întregului sezon ca să primească nota doi pentru o ținută despre care toți au zis că îi vine foarte bine".

A urmat Alina. O apariţie spectaculoasă, într-o rochie foarte sexy dar nu a fost suficient în opinia juriului fiind notată pe măsură. Dar, a fost apreciată pentru evoluţia sa în concurs. Iuliana, de departe a strălucit din toate punctele de vedere, de la ţinuta perfectă până la momentul făcut în coregrafia lui Cornel Păsat. Trupa sexy masculină, a apreciat-o la scenă deschisă. Rărvan Ciobanu, a izbucnit în lacrimi. Raluca de asemenea a fost cuprinsă de emoţie când a văzut-o pe superba Iuliana.

În finală au mai rămas Iuliana şi Emiliana. Sunt cele care au venit împreună în concurs, sub un singur indicativ, 11, dar, prietenia lor s-a destrămat pe parcursul concursului, evoluând individual. A învins Iuliana!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE