Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Carmen Harra anunta: „Suferim consecintele!". Previziuni sumbre pentru 2018

Postat la: 19.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Clarvazatoarea Carmen Harra a vorbi despre evenimentele socante din ultimul an si a facut previziuni despre 2018. Ea sustine ca anul acesta se va incheia intr-o nota pozitiva, dar ca urmatorul va fi destul de dificil.

Carmen Harra, despre care multa lume crede ca a prezis trecerea in nefiinta a Stelei Popescu, a Cristinei Stamate si a Regelui Mihai, cred ca vom fi loviti de greutati in anul care va urma. Carmen Harra crede ca ne asteapta un an greu si ca trebuie sa fim foarte atenti la ce se intampla in jurul nostru.

Clarvazatoarea sustine, insa, ca sfarsitul anului va fi unul pozitiv, fara moartea altor personalitati din Romania. „Anul 2018 este un an foarte dificil pentru noi, pentru umanitate. In 2018 suferim consecintele actiunilor din 2017. Este un an in care trebuie sa fim foarte atenti la tot ce se intampla", a explicat Carmen Harra. Clarvazatoarea sustine ca acest lucru se intampla pentru ca nu am facut alegerile bune in anul 2017.

Schimbare de proportii in Casa Regala a Romaniei. Abia acum s-a aflat de aceasta decizie. Si-a schimbat numele de trei ori in 16 ani. Este vorba despre Radu Duda, sotul Principesei Margareta, fiica cea mare a Majestatii Sale, Regele Mihai.

"Al Romaniei-Duda Radu, cu domiciliul in Bucuresti, sos. Dimitrievici Pavel Kiseleff nr. 28, Palatul Elisabeta, sectorul 1, nascut la data de 7 iunie 1960 in Iasi, judetul Iasi, fiul lui Rene-Corneliu si Gabriela-Eugenia Duda, solicita schimbarea numelui sau de familie din Al Romaniei-Duda in acela de Al Romaniei, spre a se numi Al Romaniei Radu, scrie pe jurnalistul Catalin Prisacariu pe propriul blog.

Primul pas a fost o schimbare de nume din 2001: "Duda Radu, cu domiciliul in Bucuresti, calea Serban Voda (...), sectorul 4, nascut la data de 7 iunie 1960 in Iasi, judetul Iasi, fiul lui Rene-Corneliu si Gabriela-Eugenia Duda, solicita schimbarea numelui sau de familie din Duda in acela de: de Hohenzollern-Veringen Duda, spre a se numi de Hohenzollern-Veringen Duda Radu.", mai scrie Prisacariu.

Sapte ani mai tarziu, in 2008, o noua modificare. "Hohenzollern-Veringen-Duda Radu, cu domiciliul in Bucuresti, Palatul Elisabeta, sos. Kiseleff nr. 28, sectorul 1, nascut la data de 7 iunie 1960 in Iasi, judetul Iasi, fiul lui Rene-Corneliu si Gabriela-Eugenia Duda, solicita schimbarea numelui sau de familie din „Hohenzollern-Veringen-Duda" in acela de „al Romaniei-Duda", spre a se numi: al Romaniei-Duda Radu.", a incheiat jurnalistul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE