Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Britney Spears in ținute porno la concertul de Revelion!

Postat la: 02.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Britney Spears (36 de ani) a susținut un concert grandios de Revelion. Cântăreața a creat un spectacol fabulos în Las Vegas, cu lumini orbitoare, animatori musculoși, dansatoare sexy și elemente de decor ce-ți taie răsuflarea. Cea mai frapantă a fost însă apariția scenică a divei, care a schimbat o serie de ținute extrem de provocatoare, pe parcursul concertului.

Britney Spears și-a unduit formele apetisante îmbrăcată doar cu lenjerie intimă extrem de sexy, care a atras privirle spectatorilor mai mult decât spectacolul n sine, după cum relatează The Sun. Din acest motiv, artista a fost nevoită să poarte doar un microfon wireless (fără fir), deoarece a dansat și a cântat în același timp cu trupa sa, a oferit fanilor ipostaze de-a dreptul incendiare, care i-au lăsat cu gura căscată.

britney spears

Energică și senzuală, Britney Spears s-a asigurat că întreaga atenție este captată doar de ea pe scenă, iar pe parcursul concertului a schimat nouă ținute, una mai provocatoare ca cealaltă.

britney spears

La un moment dat, cântăreața a fost purtată pe brațele a doi animatori, ridicată deasupra scenei, în timp ce cânta, pentru a mări dramatismul interpretării, iar un alt moment care a dat emoții spectatorilor a fost prezența pe scenă a unui cerc în flăcări, prin care a trecut cântăreața.

britney spears
Britney Spears a captat întreaga atenție pe scenă
britney spears

Alături de alți artiști precum Cher, Bruno Mars, Celine Dion sau Lady Gaga, Britney Spears este una dintre cântărețele care realizează spectacole fenomenale în timpul concertelor, asemănătoare celor susținute de Delia Matache, la noi în țară, atrăgând mii de spectatori.

britney Spears

În prezent, Britney are o relație cu dansatorul și fotomodelul Sam Asghari (23 de ani).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE