Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Brian May, chitaristul trupei Queen, da detalii despre suferinta uriasă a lui Freddie Mercury

Postat la: 22.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Brian May, chitaristul trupei Queen, sustine ca Freddie Mercury si-a pierdut aproape tot piciorul in timp ce suferea de SIDA si ca regretatului artist nu ii placea sa discute despre boala care il macina.

Solistul trupei Queen, Freddie Mercury, a murit in 1991 din cauza unei pneumonii cauzate de SIDA, iar acum, chitaristul grupului muzical, Brian May, a dezvaluit ca regretatul solist - care a murit la 45 de ani - a suferit teribil din cauza bolii. May a spus: "Problema a fost de fapt piciorul lui, care in mod tragic mai era foarte putin din el... Odata ni l-a aratat la cina si mi-a spus: Oh, Brian. Imi pare rau ca te-am suparat, aratandu-ti asta, iar eu i-am spus: Nu sunt suparat, Freddie, decat din cauza faptului ca tu ai de suferit atat de mult ".

Brian a mai povestit ca atunci cand Freddie a dezvaluit ca are SIDA, le-a spus membrilor trupei ca nu este ceva despre care vrea sa discute. Freddie a tinut mult la viata sa privata, dar si a celor din jurul sau, astfel ca a dezvaluit publicului ca sufera de SIDA doar cu 24 de ore inainte de a muri. "Doresc sa confirm ca am fost testat seropozitiv si am SIDA. Mi s-a parut corect sa tin informatia pentru mine pana acum pentru a proteja viata privata a celor din jur. Totusi, a sosit timpul pentru prietenii si fanii mei din intreaga lume sa afle adevarul si sper ca toata lumea mi se va alatura, mie si doctorilor mei, in lupta impotriva acestei boli teribile", a spus atunci solistul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE