Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bianca Drăgușanu nu vrea să se recăsătorească cu Victor Slav

Postat la: 04.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bianca Drăgușanu nu vrea să se recăsătorească, cel puțin pentru moment. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Victor, au împreună o fetiță superbă, însă nu vor să facă încă pasul cel mare.

Bianca Drăgușanu nu vrea să se recăsătorească, deși mulți se așteptau, ca după ce devin părinți, să facă anunțul important. „Ne stă bine şi aşa. Noi suntem exemplul că actele nu fac nimic. Îmi doresc să fim o familie şi îmi doresc să fim aşa şi pe viitor", a spus Bianca Drăguşanu. Bianca Drăgușanu nu vrea să se recăsătorească. Trăiește momentul alături de familia ei

În urmă cu mai bine de o lună, Bianca a devenit mamă pentru prima dată. Vedeta și-a împlinit visul de a avea o fetiță și trăiește fiecare moment alături de Natalia. „Cred că orice mămică îşi doreşte ca copilul ei să fie sănătos. În primele zile mi-a fost frică. O vedea mică şi firavă, mi-era frică să n-o rup. Când l-am văzut pe Victor că o întoarce ca pe o clătită am prins curaj", a adăugat Bianca Drăgușanu.

Bianca și Victor nu vor să-și reînnoiască jurămintele, însă se pregătesc pentru botezul micuței lor. „Ce nuntă? Noi am făcut nuntă în biserică nu mai facem nicio nuntă", ne-a spus Victor, lucru confirmat și de Bianca. „Noi nu facem nuntă cu repetiție. Noi am trăit momentul, urmează să facem botezul, undeva anul viitor și sper să ne fie copilul sănătos și să avem parte de un eveniment foarte frumos".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE