Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ben Affleck vorbeste despre cel mai mare viciu al sau: „Sa fiu alcoolic face parte din viata mea"

Postat la: 05.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actorul Ben Affleck a vorbit deschis despre problemele sale cu alcoolul, care i-au adus multe necazuri in ultimii doi ani. Starul din „Argo" a recunoscut ca ii datoreaza multe fostei sale sotii, care l-a dus la dezalcoolizare.

Ben Affleck a urmat un lung tratament medical pentru tratarea dependentei de alcool, in vara anului trecut. Actorul a fost dus la dezalcoolizare de Jennifer Garner, fosta sotie, cu care are trei copii. Pentru Affleck, escapada de anul trecut a insemnat revenirea la un obicei daunator care i-a macinat si ingreunat cariera, consumul exagerat de alcool. Cu toate acestea, actorul spune ca nu-i este rusine sa vorbesca despre problemele sale.

„Anumite persoane nu s-ar simti bine, dar pe mine nu ma derajeaza sa vorbesc despre alcoolism. Sa fiu alcoolic face parte din viata mea, e ceva cu care ma confrunt", a spus Affleck.

Actorul de 46 de ani a marturisit ca si-a dat seama ca are o problema majora si a apelat la cea mai draga persoana din jurul lui, actrita Jennifer Garner. Fosta sotie a fost cea care l-a dus cu masina la clinica de dezalcoolizare si care l-a incurajat pe toata durata programului de recuperare.

Garner si Affleck au fost casatoriti in perioada 2005-2018 si au impreuna trei copii. Starul din Argo a dezvaluit ca atunci cand vorbeste despre familie se gandeste la ei patru. Actorul se considera un tata bun pentru Violet (13 ani), Seraphina (10 ani) si Samuel (7 ani), care sunt prioritari in viata lui.

„Sper ca sunt un tata destul de bun. Cu sigurnata, incerc din greu. Am noroc ca ei au o mama grozava si se asigura ca amandoi ne indeplinim rolul de parinti in cel mai bun mod posibil. Cred ca tatii sunt foarte importanti pentru copii si este responsabilitatea noastra sa fim acolo pentru ei, sa fim prezenti, sa fim preocupati, sa fim atenti, sa fim parte din vietile lor, sa fim la fel ca si mamele lor", a spus actorul pentru sursa citata.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE