Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ben Affleck divorțează de Jennifer Garner. Actorii doresc custodia comună asupra celor trei copii

Postat la: 15.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ben Affleck divorțează de Jennifer Garner. Actorii Ben Affleck și Jennifer Garner au înaintat în mod oficial cererea de divorț, la aproape 2 ani după ce au ales să trăiască separat, fără însă să-și oficializeze despărțirea.

Conform documentelor depuse la Curtea Superioară de Justiție din Los Angeles cei doi divorțează din cauza „divergențelor ireconciliabile". Cererea de divorț a fost depusă de Jennifer Garner. Garner și Affleck, ambii în vârstă de 44 de ani, doresc custodia comună asupra celor trei copii: fiicele Violet, 11 și Seraphina, 9 ani și mezinul Samuel, 5 ani.

Ben Affleck și Jennifer Garner au jucat împreună în filmul „Daredevil" (2003) și s-au căsătorit în 2005. Cei doi au anunțat că au de gând să divorțeze la doar o zi după ce au împlinit 10 ani de căsnicie, în 2015. La începutul lunii trecute, Ben Affleck și Jennifer Garner mai dădeau o șansă mariajului și au anulat divorțul. Acum, însă, lucrurile s-au terminat... mai ales că Ben Affleck a avut probleme cu băutura: "Am terminat un tratament contra dependenței de alcool".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE