Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Barry Manilow vorbește despre prima oară despre homosexualitate și mariajul său secret

Postat la: 06.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Americanul Barry Manilow, în vârstă de 73 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți din lume. Timp de mulți ani, artistul și-a ascuns orientarea sexuală. Acum, starul a decis să vorbească despre homosexualitate, dar și despre mariajul său secret.

„Am crezut că-mi dezamăgesc fanii dacă pun că sunt homosexual", a declarat artistul pentru revista People. Barry Manilow vorbește despre prima oară despre homosexualitate și mariajul său secret. Relație de 39 de ani cu managerul său. Cântărețul a povestit, pentru publicația respectivă că era concentrat pe carieră în momentul în care l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină manager și partener de viață, Garry Kief.

Cei doi s-au cunoscut în anul 1978. Barry Manillow și Garry Kief s-au căsătorit în secret în anul 2014, la reședința artistului, din Palm Springs. „Când fanii au aflat că eu și Garry suntem împreună, au fost foarte fericiți. Reacția a fost foarte frumoasă. Sunt foarte fericit pentru acest lucru", a afirmat Barry Manilow. O perioadă, Barry Manilow a locuit cu Linda Allen, o producătoare de televiziune despre care se spunea că ar fi fost îndrăgostit.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE