Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Au câştigat o avere imensa la loto. După 9 luni s-a intamplat ceva groaznic

Postat la: 07.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Au câştigat 148 de milioane de lire sterline la loto, dar asta nu le-a adus fericirea, ci necazuri în familie. Au câştigat impresionanta sumă în 2012, apoi imediat cei doi au înfiinţat o organizaţie caritabilă unde au donat 5 milioane de lire sterline.

Cei doi intraseră pe lista celor mai bogati britanici, după câştigul din 2012, dar au ales în cele din urmă să divorţeze, după 9 ani de căsnicie. Ei spun că relaţia lor s-a rupt iremediabil din cauza "imensei presiuni psihice" a fabulosului câştig la loterie, care le-a schimbat viaţa şi comportamentul.

Din fosta lor casă, s-au mutat într-o reşedinţă în stil georgian, mare şi frumoasă şi dotata şi cu piscină şi dispunând de o mare suprafaţă de teren, inclusiv de un teren de golf. Soţii şi-au făcut şi o adevărată "flotă" de maşini scumpe, între care Mercedes, Audi şi un Mini Cooper.

"Banii ar fi trebuit să-i facă fericiţi pe toţi", a spus Gilian Bayford. Ei s-au mutat acum în case separate, Gillian rămânând la conacul pe care l-au cumpărat cu 6 milioane de lire sterline, iar Adrian mutându-se într-o reşedinţă mai "modestă", de 500.000 de lire sterline, în Suffolk, la zece minute distanţă de fosta lui sotie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE