Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ANI UNICAT: 2018 și 2019 sunt foarte speciali, anunta astrologul Acvaria

Postat la: 19.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Din 2011, Neptun se află de mulţi ani la el acasă în Peşti. În decembrie 2017, Saturn se întoarce şi el acasă, în Capricorn. În noiembrie 2018, Jupiter vine şi el acasă în Săgetător, spune Acvaria.

"Între 2018-2019, 3 mari planete se află în propria lor zodie, adică în zodia de domicliu, pe care o guvernează și în care au cea mai mare putere. Guvernatori. Patroni. Părinți. Spune-le cum vrei! Ele sunt planetele care au grijă de anumite zodii. Unii doar de o zodie, alții de câte două... În mersul lor rotund pe zodiac, aceste planete trec prin zodii în care se simt bine, altele în care se simt ca niște straineri, în altele total inconfortabil, dar odată la câțiva ani ele se întorc... acasa, în zodia lor de reședința, de domiciliu. Și unde e cel mai bine dacă nu acasă? Imaginați-va momentul: dacă ar fi mama sau tata plecați câțiva ani de acasă cum i-ați primi? Exact! La fel fiecare zodie își așteaptă părintele, care vine cu daruri, cu recompense, cu bucurie și noutăți, cu vești, șanse și oportunități. Iar anii 2018-2019 vin cu astfel de evenimente!

Nu în orice an planetele se întorc în zodia lor de domiciliu, ca atare un an cu mai multe astfel de tranzite - de întoarceri acasă - nu e unul oarecare, ci unul cu energii mult mai puternice. Anii 2014, 2015, 2016 nu s-au bucurat de un Saturn în zodia de domicliu, nici de Jupiter în Săgetător, la el acasă, doar finalul de 2017 îl readuce pe Saturn în zodia pe care o guvernează, în Capricorn, unde va sta apoi până la final de 2020. Ca atare 2018-2019 se prefigurează a fi cei mai interesanți ani - din ultimele câteva decenii - având, simultan, în zodia proprie 3 mari planete.", anunta Acavaria.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE