Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Angelina Jolie vrea ca actele divorțului de Brad Pitt să rămână secrete ca sa nu se afle adevarul

Postat la: 05.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Angelina Jolie a acceptat cererea lui Brad Pitt privind confidențialitatea documentelor de divorț, dar și a celor aferente custodiei celor șase copii, relatează contactmusic.com. Înainte să accepte acest lucru, actrița a lansat un atac la adresa fostului ei soț, afirmând că acestuia îi este teamă că "publicul va afla adevărul"

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit în luna septembrie şi au ajuns la un acord în privinţa custodiei copiilor lor. Detalii despre acea înţelegere au apărut la scurt timp după aceea în presă şi au dezvăluit că Angelina Jolie a primit custodie unică, în timp ce Brad Pitt va beneficia de drept de vizită sub supravegherea unui psiholog.

Un judecător a semnat acel acord în luna decembrie şi, după câteva zile, Brad Pitt a introdus în instanţă o procedură de urgenţă prin care a solicitat ca documentele să fie sigilitate. El a susținut că dezvăluirea unor detalii din aceste documente ar dăuna copiilor minori ai cuplului. Mai mult, actorul ar fi afirmat că Jolie ar fi oferit multe detalii privind relația celor doi.

La scurt timp, actrița și-a dat acordul ca informațiile să rămână confidențiale, însă nu înainte de a lansa un nou atac la adresa fostului ei soț, pe care l-a acuzat că "îi este teamă ca publicul va afla adevărul". Angelina Jolie a depus, în luna septembrie, actele oficiale prin care a cerut divorțul de Brad Pitt, după o presupusă dispută violentă între actor și fiul cel mare al cuplului, Maddox, la bordul unui avion privat. De atunci, Brad Pitt a fost acuzat și, ulterior, exonerat, de acuzația de abuzuri comise asupra minorilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE