Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Andreea Marin sare ca arsa dupa ce i s-a zis ca pericliteaza relatia dintre Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva

Postat la: 25.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andreea Marin s-a despartit de sotul ei, Tuncay Ozturk, iar pe 13 februarie urmeaza sa devina oficial o femeie libera. Vedeta a fost acuzata ca pune in pericol relatia pe care o are in acest moment fostul ei sot, Stefan Banica Jr.

Vedeta nu s-a mai putut abtine si a scris un mesaj pentru toti care au intaresc aceste zvonuri. "Sa ne intelegem bine: poate nu ma cunoasteti, stimati "jurnalisti" de ocazie. Ati fi stiut ca privesc doar inainte. Si ca e cazul sa lasati oamenii in pace, caci nimeni nu se afla in nici un pericol. Exista doar pericolul prostiei tolerate prea mult din lumea in care traim si care atinge cote alarmante. De aceea, veti ramane ilustrii anonimi care viseaza sa fie observati macar fabuland in scris despre oameni care au realizat ceva in viata, pentru ca altfel... nu sunteti in stare," a scris Andreea Marin pe contul sau de socializare.

Andreea Marin cu siguranta a avut de trecut prin mai multe incercari, nu tocmai simple, oferite de viata. Daca la inceputul anului trecut isi pierdea tatal, spre finalul lui 2016 ea a pus punct casniciei cu medicul Tuncay Ozturk. Desi nimeni nu stie cu exactitate ce a dus la destramarea povestii de iubire dintre cei doi, acum „Zana" pare sa dea detalii usor, usor, din culisele casniciei sale cu Tuncay.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE