Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Andreea Marin dezvaluie motivele divortului de Tuncay Ozturk intr-un document oficial!

Postat la: 01.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andreea Marin nu a mai putut-o da cotita si a trebuit sa dezvaluie motivele reale care au dus la destramarea casniciei ei cu Tuncay Ozturk. Vedeta a facut publica motivatia ce a stat la baza inaintarii divortului, asa cum a fost consemnata si in cererea oficiala.

Andreea Marin a anuntat joia trecuta ca a decis sa puna punct casniciei cu Tuncay Ozturk. Desi initial a spus ca nu va mai vorbi despre motivele care au stat la baza separarii, la numai cateva zile dupa ce a intentat procesul de divort, "Zana" a facut publica motivatia pentru despartire.

"M-am casatorit cu sotul meu la data de 19.12.2013. Din nefericire pe parcursul casatoriei au aparut neintelegeri intre noi, ca rezultat al unei imcompatibilitati intre valorile si aspiratiile noastre, descoperite in timp. Acestea au dus la alterarea relatiei, generand in ultimul timp intre noi o stare de tensiunea implicita care ma afecteaza in mod grav si care ne-a facut sa fim practic separati. Incercarile mele repetate de a gasi un compromis nu au dat rezultatele asteptate. In aceste conditii continuarea relatiilor de familiei nu mai este posibila, raporturile dintre noi fiind grav si iremediabil afectate. Fata de toate cele expuse mai sus, va rog sa admiteti actiunea asa cum a fost fondata", scrie in actul prezentat de Andreea Marin.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE