Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Andreea Bălan se mărită în martie pe plaja Sunset Beach

Postat la: 22.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andreea Bălan și George Burcea se căsătoresc pe plaja Sunset Beach. Dezvăluirea a fost făcută de artistă, în urmă cu puțin timp. De asemenea, iubita actorului a ținut să precizeze că părinții nu vor fi prezenți la ceremonia care va avea loc în luna martie.

Andreea Bălan și George Burcea se căsătoresc pe plaja Sunset Beach, acolo unde a visat actorul, încă de pe vremea când era un copil. Botezul fetiței celor doi va avea loc în luna aprilie. Se iubesc cu foc de mai bine de doi ani, iar fetița lor de patru luni, este rodul idilei celor doi. Mai nou, Andreea Bălan și George Burcea se pregătesc să-și oficializeze relația , asta după ce, în urmă cu doar câteva luni, partenerul artistei nici nu lua în calcul acest lucru.

„Nu o să cânt la nunta mea şi nici la botez. Botezul îl facem în aprilie. Dar am şi probat 10 rochii de mireasă şi am şi pozat, mi-au plăcut foarte mult. Numai că eu fac o ceremonie pe plajă, aşa că vreau una mai simpluţă, mai diafană. (...) Se va întâmpla pe o plajă din America, cred că va fi pe Sunset Beach. George şi-a imaginat când avea 10 ani şi a spus: «Nunta mea va fi pe Sunset Beach» . Ne trebuie naşii şi atât. Nu ne-am dorit de la început să vină părinţii. Pentru ei va fi o altă petrecere. (...) Naşii vor veni special pentru acel eveniment. (...) Botezul va fi în aprilie, iar ceremonia va fi în martie. Nu ne luăm ceva scump. Familiile noastre nu vor veni la nuntă", a povestit Andreea Bălan.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE