Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Anca Ţurcaşiu a ajuns pe masa de operaţie cu chinuri groaznice

Postat la: 23.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Anca Ţurcaşiu a ajuns pe masa de operaţie pentru a-şi rezolva o problemă de vedere. Artista a mărturisit că regretă pasul făcut, pentru că deşi au trecut şase luni de la intervenţie încă nu s-a recuperat complet.

Anca Ţurcaşiu a mers la medicul oftalmolog pentru a-şi corecta o problemă a ochilor, scrie wowbiz.ro. Actriţa s-a supus unei intervenţii cu laser la ochi în luna noiembrie a anului trecut, însă spune că nici acum nu a reuşit să se recupereze complet şi-i este foarte dificil atunci când urcă pe scenă, pentru că trebuie să poarte ochelari de soare constant.

"Aveam hipermetropie, o diminuare a vederii, dioptrie cu plus, care avansase foarte mult si ma deranja destul de rau. In plus, imi puneam de 60 de ori pe zi lacrimi artificiale in ochi, o data la fiecare 15 minute. Purtam ochelari de vedere si, odata cu operatia, am scapat si de ei. Imi era foarte greu pe scena, nu puteam sa faca fata, nu vedeam bine. Dupa operatie, timp de doua luni, am purtat ochelari de soare, la recomandarea medicului. Dar ii purtam peste tot, si in mall, la cumparaturi, si pe scena cand jucam in piese de teatru. Prima reprezentatie, dupa operatie, a fost la Brasov. Am urcat pe scena cu ochelari de soare pe nas, dar le-am explicat celor prezenti care e motivul pentru care ii port. Ma deranja orice mica lumina, ma dureau ochii, vedeam numai cercuri imense. Daca stiam ca recuperarea este atat de grea, nu ma operam. Au trecut 6 luni de la interventie si nu sunt vindecata complet, ci in proportie de 90%. Mi-a fost greu, dar sunt multumita ca vad foarte bine", s-a confesat Anca apropiatilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE