Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Anca Serea, de urgenţă la spital. Mesajul transmis în timp ce era cu perfuzia în mână

Postat la: 07.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Anca Serea şi-a speriat familia, după ce s-a simţit foarte rău şi a fost nevoită să meargă la spital. Ajunsă pe mâna specialiştilor de la o clinică privată, aceştia i-au oferit îngrijiri medicale necesare. Mamă a cinci copii, vedeta s-a lăsat fotografiată în timp ce avea o perfuzie în mâna dreaptă, iar în dreptul imaginii a scris un mesaj.

Anca Serea a ajuns la spital cu puţin înainte de miezul nopţii. Soţia lui Adi Sînă nu a dezvăluit problema de sănătate pe care o are, iar la descrierea pozei făcută în timp ce era pe patul de spital şi cu perfuzia în mână a scris: "Vizită târzie în miez de noapte". "Nu pot da like la aşa poza... însănătoşire grabnică!", "Sanatate si incearca sa te odihnesti!!!", "Familia ta are nevoie de tine, ai o familie foarte frumoasă" sunt trei dintre mesajele lăsate de fanii vedetei la fotografie. Anca Serea şi soţul său, artistul Adi Sînă, au împreună trei copii: Noah, Ava şi Moise Petru. Vedeta a mai fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher, iar în urma mariajului au apărut David şi pe Sara. Vedeta a rămas văduvă la 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE