Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Amalia Enache a rabufnit, dupa ce fiica ei a fost sicanata de o tanara, pe aeroport. Internautii au invinuit vedeta.

Postat la: 07.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Amalia Enache s-a enervat foarte tare din cauza unui incident care a avut loc pe un aeroport, in care fiica sa de un an jumatate a avut de suferit. Dupa mai bine de o luna de vacanta petrecuta in Brazilia, Amalia Enache s-a intors in Romania. Intr-un aeroport din Zurich insa, Alma, fetita ei, a dorit sa se joace cu un urs de plus, dar proprietara jucariei, o tanara, nu a vrut sa i-l imprumute.

"Dupa un zbor lung si, desigur, obositor din Rio de Janeiro, ajung impreuna cu fetita de un an jumate in Zurich, la imbarcarea spre ultimul avion pana sa revenim in Romania. Deja e clar ca suntem aproape, oamenii din jur vorbesc romaneste. Si nu numai asa aveam sa-mi dau seama. In fata noastra se asaza aceasta domnisoara.

Fetita mea vede ursuletul, zambeste si mi-l arata. «Da, mama, e un ursulet de plus». «Mor, mor», ma completeaza Alma si mi-l arata din nou binedispusa. Domnisoara ne arunca o privire ucigatoare si se bosumfla si mai tare. Inteleg indata. «Mama, ursuletul doarme acum si nu vrem sa-l trezim». Copilul incearca totusi sa faca un pas timid spre jucarie. Domnisoara trage de urs infuriata, il intoarce cu fata in jos si se uita cu dispret la Alma. Prietenele ei incearca: «Da-l, fata putin copilului!», «Nu, nu, nu!». Prietenele ei izbucnesc in ras. Imi trec atunci prin minte familia de pe plaja din Paraty care i-a daruit Almei un colac de baie in forma de avion, pe care noi l-am daruit apoi mai departe inainte de plecare unei alte fetite pe plaja. Toate braziliencele tinere si frumoase care se opreau pe strada sa-i spuna ceva frumos Almei si bucuria lor de viata.

Toti copiii de toate varstele cu care se juca pe toate plajele fara sa se supere vreunul ca isi imparte jucariile. Familia de argentinieni cu 4 copii care i-au dat biscuiti si suc si noua mate, la apus, pe niste stanci. Oamenii de pe strada si bucuria lor la vederea copilului, reactiile, de fapt pofta lor de viata. Ma gandesc la Dragnea (jur, mi-a venit si el in minte la povestea asta!), la faptul ca urmasele cucoanelor tapate in exces sunt fetele aceste cu extensii in exces... Hopa! Apoi imi dau seama si ca atunci cand iti pui extensii, ghetute roz, geaca roz, pantaloni de latex, bluza cu Mickey Mouse si poseta cu iepuras un pic de celebritate sigur iti doresti. Asa ca eu sunt altruista si stiu ca pot sa ofer celebritate.

P.S.: Alma a inteles ca ursuletul dormea si se va juca altadata cu el." e mesajul scris de fosta prezentatoare TV, insotindu-si postarea cu fotografia tinerei care nu a dorit sa-i imprumute Almei ursuletul.

Maria Coman, vedeta a Antenei 3, a comentat incidentul, pentru a mai potoli spiritele:

"1. cred ca oricare dintre noi care a mers la drum lung cu un copil de 1 an si ceva stie ce inseamna oboseala si nervi intinsi, oricat de bine se comporta copilul

2. oricare dintre noi stie ca noi, ca adulti suntem dupa n ore de zbor obositi si plictisiti si orice gest ni se pare mai amplu decat de obicei. inmultiti asta cu mintea unui copil de un an si ceva, care a trecut prin 4353632 experiente noi doar in orele respective.

3. oricare dintre noi, dintre cei care au copii, stie cat de enervant e sa ii faca cineva in ciuda copilului tau, doar asa, pentru ca poate.

Sigur, eu nu cred ca as fi pus poza, dar eu am depasit etapa copilului mic si am mai uitat cum era. dar sunt absolut sigura ca asa cum va permiteti sa o judecati pe Amalia pentru ca a postat la nervi si asa cum puteti fi empatici cu fata din poza, puteti incerca sa fiti empatici si cu ea, cu Amalia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE