Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Am fost bătută şi violată!" Cristina Ţopescu, dezvaluiri incredibile despre perioada din închisoare

Postat la: 04.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cristina Țopescu a încercat să fugă din ţară în septembrie 1989, pentru a ajunge la mama ei, în Germania. Această ispravă a costat-o scump pe fosta prezentatoare, ea ajungând după gratii.

"Faptul că nu mai puteam pleca la mama mea, că nu mai eram un om liber nici din acest punct de vedere, ar mai fi fost cum ar fi fost, dar când mama mea s-a îmbolnăvit, suspectă fiind de cancer de pancreas, paharul s-a umplut de-a binelea. Având un oarecare simţ al aventurii, am hotărât că singura soluţie era, oricât de nebunească, să fug. A fost o teribilă ocazie de a cu­noaş­te pe propria piele regimul închisorilor ceau­­şiste", a povestit realizatoarea TV.

"Chiar dacă, pe perioada detenţiei, am avut şi mo­mente de disperare, deloc vizibile pentru cei care mă anchetau, am ieşit din aceste în­chi­sori mai puternică decât oricând. De-atunci ştiu că sunt un om foarte puternic, că greul îmi mobilizează resorturi interioare pe care nici nu le bănuiam. Aşa ni se întâmplă tuturor", a adăugat Cristina Țopescu. "Am fost bătută şi violată!"

Ispăşirea pedepsei a durat 3 luni şi câteva zile şi a luat sfârşit imediat dupa Revoluţie, însă trauma condiţiilor mizere şi a abuzurilor de care a avut parte in cele 4 penitenciare în care a fost încarcerată a urmărit-o pe Cristina Ţopescu peste tot. Aceasta declara, în urmă cu câţiva ani, că a avut parte de condiţiile de detenţie ale infractorilor şi trădătorilor de ţară, dar şi de multiple umilinţe şi insulte, printre care violul şi bătaia, care au făcut-o să îşi dea seama că este o femeie puternică.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE