Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alexandru Arsinel a cantat la externare! In urma cu o saptamana a suferit un infarct

Postat la: 18.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O saptamana a petrecut Alexandru Arsinel la sectia de Cardiologie a Spitalului de Urgenta Universitar, unde a fost adus de familie dupa ce a acuzat dureri toracice. Actorul a suferit un infarct miocardic, dar medicii au intervenit la timp si i-au salvat viata. Maestrul a fost supus unei coronografii, interventie prin care i s-a montat un stent, dispozitiv ce permite inimii sa functioneze asa cum trebuie.

Alexandru Arsinel (78 de ani) a parasit Spitalul Universitar pe picioare, dar usor slabit. Actorul a fost externat luni (18 decembrie) si a facut astazi primele declaratii, in cadrul unei conferinte de presa in care le-a multumit medicilor pentru ca au intervenit rapid.

"Am avut noroc de doua ori. Prima data datorita salvarii, iar dupa aceea datorita medicilor de aici. O echipa excelenta. Sunt foarte multumit de ceea ce vad in spital, mai ales ca vin zi de zi , pentru ca sotia mea se afla internata aici de ceva vreme. Nu am decat cuvinte de lauda. Mi-as dori ca oamenii din tara asta sa aiba ocazia de un tratament ca acesta, asa cum am intalnit aici in spital. Nu imi ramane decat sa multumesc din suflet doamnei directoare, dar si celorlalti medici. In mod normal pe scena trebuia sa revin aseara, dar nu mi-au dat drumul. Trebuia sa cant un colind international. Vreti sa vi-l cant? Am avut onoarea ca sotul Stelei Popescu, Puiu Maximilian sa faca versurile in limba romana", a spus Alexandru Asinel, care a interpretat versurile colindului „Ninge iar".

Actorul a traversat o perioada extrem de grea in ultimele saptamani. Totul a inceput cu decesul Stelei Popescu, a continuat cu moartea Cristinei Stamate, iar in urma cu doua saptamani, actorul a incheiat un turneu obositor in Spania. Toate acestea si-au pus amprenta asupra starii lui de sanatate. Duminica trecuta (10 decembrie), actorul a fost adus de familie la spital, cu tensiune mica si dureri acute in piept. In trecut, maestrul a suferit un transplant de rinichi si mai multe interventii la coloana.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE