Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adriana Bahmuțeanu, de urgență la spital. Sănătate copiilor

Postat la: 16.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Adriana Bahmuțeanu, de urgență la spital, vineri dimineața. Se pare că unul dintre cei doi băieți ai săi are probleme de sănătate. Fanii au încurajat-o, deși vedeta nu a dezvăluit care este motivul pentru care a ajuns la Spitalul de Urgență pentru copii.

Adriana Bahmuțeanu, de urgență la spital cu unul dintre cei doi băieți ai ei. Prezentatoare tv nu a dezvăluit pe contul de socializare care este motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor, ci a scris că se simte îngrijorată, din cauza celor mai importante persoane din viața ei.

„Ce s-a întâmplat? Sănătate copiilor! Sănătate multă! Dumnezeu să vă fie aproape! Va fi bine!", „veți grijă de voi, o să fie bine", „Adriana, ce s-a întâmplat?", i-au scris imediat prietenii. Prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu este mama a doi băieți, Maximus și Eduard, pentru care s-a certat în numeroase rânduri cu omul de afaceri Silviu Prigoană, cel cu care a fost căsătorită și de care a divorțat de mai multe ori.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE