Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adina, detalii despre nunta de 120.000 de euro cu Alex Bourceanu. "Nu am făcut dansul mirilor!"

Postat la: 22.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După 15 ani de relație, Adina a devenit soția lui Alexandru Bourceanu și în fața lui Dumnezeu. Cununia a avut loc la malul Mării Egee, pe una dintre plajele din Thassos. Partenera fotbalistului a strălucit într-o rochie albă de mireasă vaporoasă și cu un decolteu până la buric. Strânsă în talie, ținuta i-a evidențiat silueta, după ce în a slăbit enorm în urma operației de micșorare a stomacului. Nunta a costat nu mai puțin de 120.000 de euro.

„A fost foarte frumos momentul. Noi suntem de 15 ani împreună. Nu a fost foarte greu. Nu am fost nici pretenţioşi cu data. Au decurs rapid lucrurile. E la fel dacă faci nunta în România sau în Grecia. Am făcut o nuntă fără dar, fără tortul mirilor, fără furatul miresei. Nici dansul mirilor nu am făcut, am dansat doar pentru că au vrut copiii„, a spus Adina Bourceanu la un post de televiziune.

Fostul stelist a ştiut ce vrea de la viaţă, iar de la vârsta de 17 ani, atunci când a cunoscut-o pe Adina, a rămas alături de ea. Cei doi au împlinit 15 ani de relaţia pe 25 februarie 2018. Pe 3 iunie, cei doi s-au cununat pe malul mării Egee, în Grecia. În luna august 2016, Adina şi Alexandru Bourceanu s-au căsătorit civil.

Soția fotbalistului și-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului la începutul lui 2016 și, ulterior, a ţinut regim alimentar, dar a făcut şi sport. Pe 14 octombrie, Adina Bourceanu s-a lăsat pe mâna unui medic care a ajutat-o să scape de pielea în exces, după ce a slăbit 40 de kilograme în 10 luni. Vedeta şi-a operat braţele, abdomenul, picioarele şi, spune ea, nu a fost deloc uşor că lea făcut pe toate odată şi nu pe rând.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE