Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adevarul despre noul iubit al Biancai Dragusanu. Cine este si cine le-a facut lipeala

Postat la: 19.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bianca Dragusanu traieste o noua poveste de dragoste, fapt pe care l-am aflat la doar trei zile distanta dupa anuntul oficial ca s-a despartit de Victor Slav. Barbatul alaturi de care s-a afisat este un sportiv englez, stabilit in Romania.

Bianca Dragusanu si Victor Slav nu mai formeaza un cuplu. Cei doi s-au despartit, lucru confirmat inclusiv de faptul ca pe conturile personal de socializare nu au mai postat, de ceva timp, nicio fotografie in care apar impreuna. Cancan.ro, a stat de vorba cu prezentatoarea „Te vreau langa mine" si ne-a oferit primele declaratii despre separarea de tatal copilului ei. Bianca a declarat ca se simte bine si ca nu este singurul om care trece printr-o asemenea situatie.

Atat de bine incat a inceput deja sa iasa cu altcineva. Barbatul alaturi de care a fost surpinsa sarutandu-se chiar este un fost sportiv de performanta, englez de origine, stabilit in Romania. Se numeste Tristan Tate, multiplu campion la kickboxing. Acesta mai are un frate, pe nume Andrew, de asemenea fost luptator. Acesta a fost de fapt si "puntea de legatura" dintre Bianca si Tristan. Prezentoarea de la Kanal D il cunostea pe Andrew de la antrenamentele de intretinere pe care le face frecvent pentru a-si pastra silueta impecabila.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE