Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adele a mărturisit în timpul unei concert la Brisbane că s-a căsătorit

Postat la: 06.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cântăreața britanică Adele a făcut o mărturisire duminică în timpul unui concert la Brisbane, în Australia, confirmând că s-a măritat, punând astfel capăt speculațiilor pe această temă.

Cunoscută pentru cântecele sale melancolice vorbind adesea despre despărțiri, Adele formează de mult timp un cuplu cu Simon Konecki, un fost finanțist care a fondat o organizație caritabilă, drop4drop, pentru a promova accesul la apa potabilă în întreaga lumea. Ei au un băiețel împreună, Angelo, în vârstă de patru ani. Dar Adele, 28 de ani, a fost întotdeauna evazivă pe tema căsătoriei cu partenerul său pentru a-și proteja viața privată.

În momentul în care se pregătea să interpreteze hitul său 'Someone like you' (2011) - care evocă suferința din dragoste - Adele a declarat că este "un sentiment minunat când începi să te îndrăgostești de cineva". "Sunt dependentă de acest sentiment. Desigur nu voi mai putea cunoaște acest sentiment deoarece acum sunt măritată". a mărturisit ea, potrivit unui clip postat de un spectator pe internet.

Câțiva fani mai atenți au auzit deja această mărturisire cu prilejul ceremoniei premiilor Grammy din Los Angeles, când cântăreața a mulțumit "soțului și fiului meu". Însă purtătorul ei de cuvânt a refuzat atunci să confirme că Adele a mărturisit că este căsătorită.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE