Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Actorul Robert Michael Morris a murit la vârsta de 77 de ani

Postat la: 31.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actorul Robert Michael Morris a murit la vârsta de 77 de ani. Morris a ajuns cunoscut de public datorită rolului "Mickey Deane" din seria produsă de HBO "The Comeback". Colega sa de platou, Lisa Kudrow, care a interpretat-o pe Valerie Cherish - i-a adus un omagiu regretatului actor, care a decedat marţi.

Fosta actriţa a seriei "Friends" a scris pe Twitter: "L-am pierdut pe Robert Michael Morris astăzi. Ne-a lăsat cu daruri minunate, cel mai important fiind faptul că ne-a arătat cum arată un suflet bun". Creatorul show-ului, Michael Patrick King, care a fost unul dintre studenţii lui Moris, a realizat rolul special pentru el. Acesta a declarat: "Robert Michael Morris a fost o inspiraţie, o inspiraţie pentru care să scrii şi în jurul căreia să te afli. Creativitatea sa era ajunsă numai de bucuria şi recunoştinţa pe care le simţea în fiecare zi doar pentru că îşi putea trăi viaţa ca un artist". Cauza morţii nu se cunoaşte momentan. Morris a mai avut câteva apariţii în producţii precum '2 Broke Girls', 'The Middle' şi 'How I Met Your Mother'.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE