Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A murit una dintre "fetele Bond"

Postat la: 31.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actriţa britanică Molly Peters, care a interpretat-o pe Patricia Fearing în filmul cu James Bond "Operaţiunea Thunderball" (1965), unde Sean Connery l-a interpretat pe faimosul agent 007, a decedat la vârsta de 75 de ani.

Vestea vine în contextul în care, săptămâna trecută, Roger Moore, recunoscut pentru interpratarea faimosului agent secret a murit în Elveţia, după o luptă scurtă împotriva cancerului. Acesta a jucat rolul agentului 007 în şapte filme din seria "James Bond", între anii 1973 şi 1985. Actriţa britanică a cunoscut faima după ce a devenit prima "Bond Girl" care şi-a dat hainele jos pe marele ecran, stârnind un val de controverse la acea vreme. Decesul său a fost anunţat pe contul de Twitter James Bond: "Suntem trişti la aflarea veştii că Molly Peters a decedat la vârsta de 75 de ani. Gândurile noastre se îndreaptă către familia ei". Molly şi-a început scurta carieră de film la începutul anilor şaizeci, după ce a fost descoperită de regizorul Terence Young.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE