Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A crezut că i-au schimbat copilul în maternitate, până când a născut din nou

Postat la: 23.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Brazilianca Rosamere Fernanda de Andrade a intrat în panică când și-a ținut pentru pentru prima dată fiica nou-născută în brațe. Era convinsă că fetița ei a fost schimbată în maternitatea la care a născut și că cineva i-a jucat o festă teribilă.

Rosamere și fostul ei soț Joao sunt amândoi de rasă neagră, dar, atunci când asistentele le-au arătat-o pe fiica lor Ruth, cei doi au fost absolut șocați: Ruth avea o piele albă ca zăpada, părul blond și ochi albaștri. Noii părinți au fost și mai confuzi când au aflat că nu există nicio greșeală, iar Ruth este, într-adevăr, fiica lor biologică, dar cum a fost posibil acest lucru?!

După cum s-a dovedit, Ruth sa născut cu o boală genetică rară numită albinism. Pielea, irisul ochiului și părul nu conțin melanina, pigmentul care dă culoarea specifică. Persoanele cu albinism suferă de o gamă largă de probleme medicale, cum ar fi miopia extremă sau o vedere periferică restrânsă, sensibilitate la lumină și la infecții. Gândindu-se că Ruth este un caz special, Rosamere a mai născut de câteva ori, dar abia al patrulea copil nu s-a născut cu această deficiență.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE