Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A câştigat o avere la loto, dar ce a făcut după ce a aflat că este milionar?!

Postat la: 21.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

John Doherty a câștigat nu mai mult nici mai puțin de 14.671.343 de lire sterline la loto, însă la doar o zi după câștigarea premiului a luat o decizie la care nimeni nu se aștepta.

Bărbatul câștigător lucerază ca instalator în Marea Britanie, însă premiul la loto nu l-a făcut să renunțe la locul său de muncă. El a hotărât să își păstreze job-ul, chiar dacă nu mai este nevoit să facă asta. John Doherty, în vârstă de 52 de ani, a uimit pe toată lumea cu decizia pe care a luat-o. El a continuat să își facă meseria de instalator, mergând în continuare la casele oamenilor pentru a le rezolva problemele cu instalația. Mai mult, el și-a plătit un curs ce costa 780 de lire sterline pentru a lucra și țevile de gaz. "Continui să lucrez. Nu s-a schimbat absolut nimic. Îmi place foarte mult ceea ce fac. Fac asta doar pentru că îmi place. Te face să fii modest şi sunt aceeaşi persoană ca înaite de premiu. Am muncit foarte mult pentru a-mi construi această afacere, de ce aş renunţa la tot acum?", a explicat bărbatul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE