Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A câștigat marele premiu la Loto, dar s-a sinucis a doua zi. O țară întreagă în stare de șoc

Postat la: 08.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Destin îngrozitor pentru câștigătorul unui premiu uriaș la loterie. În ziua în care trebuia să meargă să își încaseze banii, bărbatul și-a tras un glonț în cap, potrivit Daily Mail.

Câștigătorul la loterie Jirawut Pongphan, de 42 de ani, din Thailanda, s-a împușcat în cap când și-a dat seama că biletele câștigătoare au dispărut. Bărbatul de 42 de ani și-a invitat prietenii și familia să sărbătorească împreună câștigarea marelui premiu, dar a doua zi de dimineață a realizat că biletele câștigătoare s-au evaporat.

În aceste condiții, Jirawut Pongphan nu mai putea revendica premiul de peste 1,2 milioane euro, care i-ar fi schimbat radical viața. Bărbatul nu s-a putut acomoda cu noua situație și a decis să își pună capăt zilelor. El a lăsat un scurt text pentru familie în care își exprimă dezamăgirea și suferința că nu mai poate să asigure siguranța financiară pentru cei dragi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE